de bevers: kinderen van 5 - 7 jaar

Bij scouting worden kinderen verdeeld in speltakken (leeftijdsgroepen). De bevers is onze jongste speltak en is voor kinderen van 5 tot 7 jaar. 
Een groep bevers bestaat uit maximaal 16 kinderen. Iedere scoutinggroep heeft zijn eigen rituelen en gebruiken, die bevermanieren heten. Doordat jij en de andere bevers deze manieren als geen ander kennen, geeft dat een echt groepsgevoel! Dat maakt samenwerken tijdens de spelletjes veel leuker en makkelijker.

 

Het dorp Hotsjietonia
Ben je klaar voor de meest leuke en spannende spelletjes? Welkom in het leukste dorp van Nederland: Hotsjietonia! In Hotsjietonia vind je allemaal verschillende figuren. Hier wonen namelijk Bas Bos, Professor Plof, Keet en Fleur Kleur en nog veel meer kleurrijke figuren. En jij als lid van de bevers komt iedere zaterdag met bever Stuiter in en rond Hotsjietonia spelen! Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen of gewoon leuk samen spelen. 


 

Het uniform
Bevers dragen een rode blouse.  De Bevers zijn al echte scouts. Daarom dragen ze natuurlijk ook een groepsdas met een dasring.


Doe een keer mee!
Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, te ontdekken en te spelen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd? Kom dan ook eens kijken bij bevers van scouting! Je vindt ons iedere zaterdagochtend van 10:15 tot 12:15 uur in het groepshuis.


 

Contact
De bevers zijn bereikbaar via bevers@johanvdveecken.nl Je kunt ook meer informatie opvragen of een afspraak maken via ons contactformulier.